Confort - Producător mobilă din PAL şi MDF
Caută
Trimite prin e-mail
Hartă site
SERVICII
SOLUŢII PE MĂSURA TA

Oferim servicii complete, de la sfaturi de amenajare a locuinţei sau biroului până la montajul final. Toate acestea la un înalt nivel de calitate şi profesionalism. Oferta noastră este foarte variată, de la mobilier funcţional, la care îţi poţi alege culorile, soluţii personalizate (mobilă la comandă) la mobilier exclusivist din piele sau esenţe nobile de lemn.

 
 
GAMĂ COMPLETĂ DE MOBILIER
Tot ce-ţi doreşti
Pentru a putea satisface orice dorinţă, în  magazinele noastre vei putea găsi pe lângă mobilierul Confort, şi alte piese de mobilier aparţinând unor furnizori cu renume pe  piaţa de mobilier. Astfel că îţi oferim o gamă largă de produse de la sufragerii, dormitoare, camere de zi şi de copii, biblioteci, canapele, holuri, fotolii, colţare, până la cuiere, comode, mese sticlă şi lemn, birouri, saltele.
Printre modelele oferite de către furnizorii noştri vei întâlni atât tendinţe ale stilului clasic, cu diverse ornamente şi sculpturi în lemn, cât şi tendinţe ale stilului modern, aşadar la noi stilul clasic şi modern se imbină într-un mod plăcut în aşa fel încât fiecare client să fie mulţumit şi să opteze pentru produsul şi stilul care i se potriveşte.
Mobilierul este confecţionat fie din lemn masiv în diverse nuanţe de nuc, cireş, fag, stejar, mahon, plop, tei sau în combinaţie cu panouri furniruite.
Furnizorii noştrii sunt printre cei mai renumiţii care comercializează mobilier atât în ţară cât şi peste hotare, iar calitatea produselor furnizate de aceştia se încadrează în standardele europene.
Vino în magazinele noastre şi nu vei regreta!
înapoi la SERVICII
Copyright © 2007 Trinom srl. Toate drepturile rezervate. Politica de confidenţialitate