Confort - Producător mobilă din PAL şi MDF
Caută
Trimite prin e-mail
Hartă site
SERVICII
SOLUŢII PE MĂSURA TA

Oferim servicii complete, de la sfaturi de amenajare a locuinţei sau biroului până la montajul final. Toate acestea la un înalt nivel de calitate şi profesionalism. Oferta noastră este foarte variată, de la mobilier funcţional, la care îţi poţi alege culorile, soluţii personalizate (mobilă la comandă) la mobilier exclusivist din piele sau esenţe nobile de lemn.

 
 
SERVICE CONFORT
Service şi garanţie
Pentru mobilierul produs de compania noastră, precum şi pentru cel comercializat de către noi perioada de garanţie este de 12 luni de la data vânzării acestuia.
Pentru electocasnice perioada de garanţie este de 24 luni, iar service-ul pentru aceste produse se efectuează de către firmele acreditate de către producători.  
În momentul achiziţionării produselor din magazinele noastre acestea vor fi însoţite de certificatele de garanţie specifice, care trebuie păstrate de către cumpărător, împreună cu documentul de plată,  pentru a putea atesta dreptul la garanţie în cazul apariţiei unor defecţiuni.
Service-ul în garanţie pentru produsele companiei noastre se efectuează de către personalul nostru specializat.

Service post garanţie
Service-ul post garanţie în cazul mobilierului produs de compania noastră se va realiza contra cost, în cazul unor accidente casnice.

Condiţii şi limitări
Garanţia se acordă pentru vicii ascunse de fabricaţie.
Nu sunt acoperite de garanţie deteriorările produse prin utilizarea produselor în alte condiţii decât cele specificate în certificatul de garanţie (ex: contactul cu apa, forţarea unor subansamble, curăţarea cu solvenţi sau soluţii abrazive).
înapoi la SERVICII
Copyright © 2007 Trinom srl. Toate drepturile rezervate. Politica de confidenţialitate