Confort - Producător mobilă din PAL şi MDF
Caută
Trimite prin e-mail
Hartă site
SERVICII
SOLUŢII PE MĂSURA TA

Oferim servicii complete, de la sfaturi de amenajare a locuinţei sau biroului până la montajul final. Toate acestea la un înalt nivel de calitate şi profesionalism. Oferta noastră este foarte variată, de la mobilier funcţional, la care îţi poţi alege culorile, soluţii personalizate (mobilă la comandă) la mobilier exclusivist din piele sau esenţe nobile de lemn.

 
 
Design, proiectare şi producţie de mobilier - CONFORT personal
Mobilier personalizat
Dacă doreşti mobilier la comandă apelează la unul din centrele de design. Vei stabili o întâlnire cu unul din designeri şi veţi discuta cerinţele proiectului tău. Designerul se va deplasa la viitorul amplasament al mobilierului şi va lua cotele spaţiului. După 2-3 zile te va contacta să îţi propună o variantă de mobilare. Până acum nu te costă nimic, poţi oricând să renunţi la serviciile noastre.
Dacă eşti de acord cu proiectul veţi stabilii detaliat culorile, materialele, electrocasnicele şi accesoriile suplimentare din gama largă oferită de noi.
Următorul pas după finalizarea acestor detalii este semnarea contractului cu compania nostră şi va trebui să achiţi un avans. Din acest moment proiectul tău va intra în fluxul de producţie. Termenul mediu de finalizare al unui proiect este în medie de 3 săptămâni (acest termen poate fi mai mare în special în perioada sărbătorilor).
La finalizarea proiectului vei fi anunţat pentru programarea detaliată a livrărilor şi montajului. Achitarea restului de plată se face la montaj.

înapoi la SERVICII
Copyright © 2007 Trinom srl. Toate drepturile rezervate. Politica de confidenţialitate