Confort - Producător mobilă din PAL şi MDF
Caută
Trimite prin e-mail
Hartă site
SERVICII
SOLUŢII PE MĂSURA TA

Oferim servicii complete, de la sfaturi de amenajare a locuinţei sau biroului până la montajul final. Toate acestea la un înalt nivel de calitate şi profesionalism. Oferta noastră este foarte variată, de la mobilier funcţional, la care îţi poţi alege culorile, soluţii personalizate (mobilă la comandă) la mobilier exclusivist din piele sau esenţe nobile de lemn.

 
 
TRANSPORT ŞI MONTAJ GRATUIT
Transport.
Transportul produselor achiziţionate din cadrul magazinelor noastre este gratuit pe raza oraşului în care avem reprezentanţă . În cazul în care doreşti transport în afara oraşului o poţi face contra cost cu mijloacele noastre de transport . După achiziţionarea produselor din cadrul magazinului, vom stabili de comun acord ziua şi ora la care să se facă livrarea în funcţie de disponibilitatea ta. Pe durata transportului efectuat de noi produsele tale sunt asigurate, aşa că nu ai de ce să îţi faci griji.
Montaj
Montajul pieselor de mobilier este gratuit, iar echipele noastre de montatori se vor ocupa cu profesionalism de asamblarea acestora cât şi în cazul chiuvetelor, cuptoarelor, plitelor şi hotelor încorporabile, ele vor fi montate, fără realizarea branşamentelor la reţeaua de apă, gaz sau electrică. Următoarele operaţiuni trebuie executate de către personal autorizat: branşamente la reţeaua de gaz natural sau lichefiat, branşamente la reţeaua de apă, branşamente la reţeaua electrică.
Condiţii şi limitări
Este de datoria clientului să se asigure că la data şi ora stabilită, echipa de montaj va avea acces în cadrul spaţiului de destinaţie şi că acesta este pregătit pentru instalarea fără întârziere a mobilierului.
Excepţii de la aceste servicii sunt produsele din cadrul unor campanii promoţionale care au specificate aceste limitări.
înapoi la SERVICII
Copyright © 2007 Trinom srl. Toate drepturile rezervate. Politica de confidenţialitate