Confort - Producător mobilă din PAL şi MDF
Caută
Trimite prin e-mail
Hartă site
SERVICII
SOLUŢII PE MĂSURA TA

Oferim servicii complete, de la sfaturi de amenajare a locuinţei sau biroului până la montajul final. Toate acestea la un înalt nivel de calitate şi profesionalism. Oferta noastră este foarte variată, de la mobilier funcţional, la care îţi poţi alege culorile, soluţii personalizate (mobilă la comandă) la mobilier exclusivist din piele sau esenţe nobile de lemn.

 
 
CONSILIER CLIENŢI
Amabilitate
Vino în magazinele noastre şi te vom întâmpina cu braţele deschise. La noi primeşti sfaturi profesioniste de amenajare a locuinţei tale. Suntem întotdeauna pregătiţi să iţi oferim informaţiile necesare şi să te indrumăm să faci alegerea cea mai potrivită pentru tine şi locuinţa ta. Te vom ghida pe tot parcursul procesului de amenajare, de la alegerea pieselor de mobilier , până la selectarea culorilor şi accesoriilor suplimentare  astfel încât să-ţi transformi locuinţa într-un mediu cald şi plăcut.

Experienţă
Avem o experienţă de peste 10 ani în vânzarea de mobilă, ceea ce ne ajută să fim întotdeauna pe măsura aşteptărilor tale. Datorită experienţei cumulate de-a lungul timpului reuşim să vă  înţelegem, şi să vă oferim  răspunsurile cele mai adecvate la întrebările pe care le aveţi, precum şi informaţiile necesare despre calitatea produselor şi serviciilor noastre. Cu noi locuinţa ta va fi întotdeauna un loc în care piesele de mobilier şi culorile  se vor îmbina în mod armonios astfel încât să îţi dea satisfacţia că ai făcut alegerea cea mai bună.


înapoi la SERVICII
Copyright © 2007 Trinom srl. Toate drepturile rezervate. Politica de confidenţialitate