Confort - Producător mobilă din PAL şi MDF
Caută
Trimite prin e-mail
Hartă site
SERVICII
SOLUŢII PE MĂSURA TA

Oferim servicii complete, de la sfaturi de amenajare a locuinţei sau biroului până la montajul final. Toate acestea la un înalt nivel de calitate şi profesionalism. Oferta noastră este foarte variată, de la mobilier funcţional, la care îţi poţi alege culorile, soluţii personalizate (mobilă la comandă) la mobilier exclusivist din piele sau esenţe nobile de lemn.

 
 
Mobilier CONFORT eXpress
Diversitate
Gama de mobilier CONFORT eXpress este foarte diversificată, adresându-se tuturor categoriilor de consumatori. Pe parcursul timpului ne-am lărgit considerabil gama de produse, producâd astfel: bucătării, dormitoare, camere pentru copii, camere de zi, mese, comode, biblioteci, mese de birou, modele care sunt expuse  în magazinele noastre de prezentare.
Noi încercăm pe cât posibil să satisfacem dorinţele clienţilor în materie de mobilier, de aceea întotdeauna venim cu idei noi, cu modele cât mai diversificate şi moderne, dar în acelaşi tip de o calitate superioară.
Mobilierul CONFORT eXpress se execută din pal melaminat şi mdf vopsit în diferite nuanţe.
În gama de mobilier confort suntem siguri că veţi găsi un model care să fie pe gustul d-voastră.

Flexibilitate
La oricare dintre modele din gama de moblier CONFORT eXpress se poate alege combinaţia de culori dorită din paleta de culori standard, fără preţuri suplimentare.

Calitate
Întreaga gamă de mobilier CONFORT eXpress este produsă din materiale şi componente de la producători cu renume în industria mobilei, sub un control strict al calităţii.
înapoi la SERVICII
Copyright © 2007 Trinom srl. Toate drepturile rezervate. Politica de confidenţialitate